Rennes 1 kan komme til Milan i fremtiden

Rennes 1 kan komme til Milan i fremtiden

 

På transfermarkedet denne sommer er Rossoneri og mange midtbanespillere kommet med i nyhederne. I et interview med de italienske medier påpegede cheftræner Pioli klart, at hans hold stadig mangler at gøre fremskridt på midtbanespillerpositionen. Ved at skrive under, anses den seneste målkandidat for at være Rennes' franske stjerne Ugo Shuku.FC Barcelona Hjemme Trøjer 2022

Født i 2004, vil Ugoshukus eksisterende kontrakt med Rennes udløbe i 2025. Ifølge statistikkerne fra fodboldmyndighedens hjemmesides transfermarked er hans værdiansættelse omkring 3 millioner euro.Rød børnetrøje

Med en højde på 1,88 meter blev han officielt rykket op til Rennes' førstehold i sæsonen 2020/21, og dukkede gradvist op i sidste sæson. Han spillede i alt 21 kampe for holdet i forskellige konkurrencer, men kun 3 starter. , den kumulative spilletid var 614 minutter, og der blev scoret 1 mål.

Ugoshuku er en defensiv midtbanespiller, der også kan spille rollen som en central forsvarsspiller med fremragende defensiv bevidsthed. Hans løbeevne er særligt enestående, og hans dækning på banen er meget stor, så han har en høj effektivitet i at genvinde bolden og har en god interception- og forventningsevne.

Selvom der stadig er nogle tekniske mangler i hans krop, har han vist en moden præstation langt ud over sine jævnaldrende.